Direct contact:

klantenservice@hostmonster.nl

Betaalmogelijkheden

Hostmonster streeft ernaar om de veiligheid van uw betalingen te kunnen waarborgen zodat u veilig uw bestellingen kunt plaatsen. Om de veiligheid te kunnen waarborgen gebruiken we alleen betaalmogelijkheden die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt per betaalmogelijkheid zodat u kunt kiezen tussen een betaalmethode die het beste bij u past.

Online betalen met iDEAL

Heeft u toegang tot internetbankieren, dan kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankopen bij Hostmonster afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder speciale software of dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Het is snel, simpel, veilig en er komen geen extra kosten bij. Indien u kiest om te betalen via iDeal, dan wordt bij een succesvolle transactie uw betaling direct verwerkt in onze administratie en u ontvangt per email een bevesting van uw betaling. Uw bestelling wordt ook direct afgehandeld; bij een domeindienst wordt uw domeinnaam direct geregistreerd en bij een hostingdienst uw hostingpakket direct voor u aangemakt.

iDeal betalen wordt ondersteund door:

  • ABN-AMRO
  • Rabobank
  • ING
  • van Lanschot Bank
  • ASN
  • Friesland Bank
  • SNS
  • Triodos Bank

Direct betalen met PayPal

PayPal is een online betaalservice die in Nederland snel aan populariteit wint en internationaal door miljoenen mensen gebruikt wordt voor online betalingen. PayPal zorgt ervoor dat u makkelijk, veilig en snel kunt betalen als u online inkopen doet. Om te betalen is er alleen een e-mailadres nodig. Sinds kort zijn ook PayPal betalingen via de mobiele telefoons mogelijk. Zo kunt u makkelijk en overaal uw online inkopen doen.
Kiest u om te betalen via PayPal, dan wordt bij een succesvolle transactie uw betaling direct in onze administratie verwerkt, u ontvangt dan per email een bevesting van uw betaling. Uw bestelling bij Hostmonster wordt direct afgehandeld; bij een domeindienst wordt uw domeinnaam Real-time geregistreerd en bij een hostingdienst uw hostingpakket direct voor u aangemakt.

Incasso Machtiging | Automatische Incasso

Automatische incasso betekent dat u toestemming geeft aan Hostmonster om geld van uw rekening af te schrijven. Automatische incasso heet ook wel een incasso machtiging. Kiest u voor automatische incasso, dan machtigt u Hostmonster om al uw openstaande facturen jaarlijks van uw rekening af te schrijven. Deze machtiging is dan geldig op alle diensten en prodcuten die u afneemt bij Hostmonster en het loopt door tot uw wederopzegging.

social media

over hostmonster

Sinds 2004 een leverancier van veilige, stabiele en zorgeloze webhosting diensten!

 

Hostmonster biedt webhosting, domeinnaam registratie, reseller hosting, website oplossingen
en breed scala van diensten aan.

© 2004 - 2021 Hostmonster Europe. All rights reserved.