Direct contact:

klantenservice@hostmonster.nl

Kies ook voor Hostmonster Europe!

Hostmonster Europe is een Nederlandse hosting provider die sinds 2004 actief is op de Nederlandse markt en sinds 2007 op de Belgische markt. Onze servicegerichte houding gecombineerd met scherp geprijsde producten en diensten, heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat wij snel tot de Europese markt zijn doorgedrongen. Dit hebben we mede kunnen bereiken dankzij onze trouwe klanten en gemotiveerde medewerkers.
Een beetje reclame is dan ook gepast... Lees vooral ook verder!

Duurzame ondernemers kijken niet alleen naar hun winst- en verliescijfers, maar ook naar de gevolgen van hun bedrijfsactiviteiten voor mens en milieu. Bron: Rijksoverheid.nl

Eco

Met elkaar duurzaam ondernemen;

Hoewel wij van oorsprong Oranje zijn en daar als Hollands bedrijf erg trots op zijn, gaan wij toch ook wel heel graag voor dat Groene. Als bedrijf vinden wij duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. Ook dit doen wij niet alleen, maar veelal samen met onze partners en leveranciers: samen werken aan een IT-infrastructuur om het milieu zoveel mogelijk te sparen.

Natuurlijk kunt ook ú een bijdrage leveren aan het verminderen van CO2-uitstoot door uw website bij Hostmonster onder te brengen. Heeft u suggesties over hoe wij nog beter kunnen samenwerken aan een verantwoorde groene toekomst? Wij staan hier graag voor open, dus stuur uw suggestie door via onze contactpagina.

Redundant ServerCloud, Stabiliteit en veiligheid

Hostmonster blijft investeren in haar Cloudplatform en redundante infrastructuur. Ons hardware platform is redundant uitgerust en zorgt voor stabiliteit. Verder zorgt onze Cloudplatform ervoor dat een website niet afhankelijk blijft van slechts één server. Bij een storing op Server A, wordt automatisch (in de meeste gevallen Real-Time) overgegaan naar Server B, om de downtime van een website te voorkomen of te minimaliseren. Hiermee zijn wij in staat u hoge stabiliteit en veiligheid te garanderen.

Continu investeren in de intelligentie van onze infrastructuur maakt het ons gemakkelijk en biedt onze klanten de zekerheid. Dit noemen wij: Veilige, Stabiele en Zorgeloze Hosting.

 

 

social media

over hostmonster

Sinds 2004 een leverancier van veilige, stabiele en zorgeloze webhosting diensten!

 

Hostmonster biedt webhosting, domeinnaam registratie, reseller hosting, website oplossingen
en breed scala van diensten aan.

© 2004 - 2021 Hostmonster Europe. All rights reserved.