Direct contact:

klantenservice@hostmonster.nl

Domein registreren: uw unieke domeinnaam

Een domein registreren betekent uw eigen unieke plek op internet reserveren. De domeinnaam geeft daarbij toegang tot uw website. Een domeinnaam kiest u zelf. Uw domein onder deze naam registreren doet u vervolgens snel, eenvoudig en voordelig bij Hostmonster. Er is echter wel een aantal zaken, die hierbij aandacht verdienen:

Direct een domeinnaam vastleggen

 

Is uw domeinnaam nog beschikbaar?

U kunt alleen een domein registreren dat nog beschikbaar is en dus niet al door iemand anders is geregistreerd. Op onze website controleert u eenvoudig of uw domeinnaam nog vrij is. Het resultaat is direct zichtbaar. Is de domeinnaam nog beschikbaar, dan registreert u deze direct online bij Hostmonster.

Pakkende en relevante domeinnaam

Voor een goede vindbaarheid van uw website op internet is het belangrijk uw domein te registreren met een pakkende en relevante domeinnaam. Hiermee bedoelen we een naam die makkelijk te onthouden is en iets zegt over het onderwerp of het product dat op uw website centraal staat.

Meerdere domeinen registreren

Voor een goede vindbaarheid van uw website op internet is het belangrijk uw domein te registreren met een pakkende en relevante domeinnaam. Hiermee bedoelen we een naam die makkelijk te onthouden is en iets zegt over het onderwerp of het product dat op uw website centraal staat.

Daarnaast kunt u domeinnamen vastleggen die variëren in de extensie. Hostmonster biedt hiervoor legio mogelijkheden, zoals de meest populaire extensies .nl, .eu, .be of .net. Of de extensie .com, wanneer u internationaal werkt. Maar u kunt ook denken aan meer persoonlijke en originele extensies zoals .tv, .fm of .it.

Redundant ServerVeilig een domeinnaam zoeken

Veiligheid voor alles! Op onze website kunt u veilig een domeinnaam zoeken zonder de vrees dat de door u gezochte domeinnamen door derden worden gezien. Het is dus uitgesloten dat een ander er op deze manier met uw unieke domeinnaam vandoor kan gaan.

Waarom via Hostmonster uw domein registreren?

Hostmonster is al sinds 2004 als officiële registrar aangesloten bij de Stichting Internet Domein Namen (SIDN), hét bedrijf achter .nl. Als hostingbedrijf zijn wij rechtstreeks verbonden met het registratiesysteem van SIDN, zodat u er zeker van bent dat uw domein op de juiste wijze geregistreerd wordt.

Support en contact

Komt u er bij het domein registreren even niet uit, check dan het meest gestelde vragen op onze website. Heeft u vragen of weet u niet meer onder welke domeinnaam u het beste uw domein kunt registreren? Bel +31 55 5400 522 of mail ons, wij helpen u graag verder. U kunt ons ook twitteren: @hostmonsternl.

 

 

social media

over hostmonster

Sinds 2004 een leverancier van veilige, stabiele en zorgeloze webhosting diensten!

 

Hostmonster biedt webhosting, domeinnaam registratie, reseller hosting, website oplossingen
en breed scala van diensten aan.

© 2004 - 2021 Hostmonster Europe. All rights reserved.