Direct contact:

klantenservice@hostmonster.nl

Webhosting voor uw website

Webhosting is nog nooit zo eenvoudig geweest! Uw webhostingpakket wordt direct na uw bestelling voor u aangemaakt en u ontvangt alle benodigde gegevens om uw hostingpakket snel in gebruik te nemen en uw website te publiceren.

Vanuit uw webhosting omgeving krijgt u de mogelijkheid snel een Joomla, Wordpress en vele andere websites te installeren. Hebt u vragen, neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

Zeer professioneel bedrijf waar support hoog in het vaandel staat. Wij hebben bijna nooit problemen, maar als er eens iets is, dan is het ook erg snel opgelost. Wij zijn erg tevreden. Bedrijf: alimentatie-indexatie.nl Ontdek je Voordeel!

Hiernaast heeft Hostmonster voor u een aantal webhostingpakketten samengesteld. Wij bieden op al onze webhostingpakketten een zeer uitgebreide beheeromgeving (Control Panel). Hiermee bent u slecht een paar klikken verwijderd van het aanmaken van e-mailadressen, bekijken van statistieken, installeren van websites of webwinkel en nog vele andere mogelijkeheden.

social media

over hostmonster

Sinds 2004 een leverancier van veilige, stabiele en zorgeloze webhosting diensten!

 

Hostmonster biedt webhosting, domeinnaam registratie, reseller hosting, website oplossingen
en breed scala van diensten aan.

© 2004 - 2021 Hostmonster Europe. All rights reserved.