Direct contact:

klantenservice@hostmonster.nl

Websitehosting gebaseerd op optimale service, betrouwbaarheid en eenvoud!

De websitehosting van Hostmonster is gebaseerd op eenvoud, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en zeer gunstige prijzen. Bovendien staan de deskundige medewerkers van onze afdeling Support graag klaar om u te adviseren en met uw website op weg te helpen.

Snel een domeinnaam zoeken

 

Hostingpakketten

Wanneer u zich bij ons aanmeldt, ontvangt u direct alle gegevens om snel uw website te kunnen installeren, publiceren en beheren. Bovendien stelt ons zeer uitgebreide Control Panel u in staat volledig zelf de regie te voeren over uw website-omgeving. In slechts een paar klikken installeert u een website of zelfs een webwinkel, maakt u e-mailadressen aan en bekijkt u de statistieken. Of het nu gaat om een Joomla, Wordpress of andere website, Hostmonster biedt voor vrijwel iedere website een betrouwbare, servicegerichte en gebruiksvriendelijke oplossing.

Veilige, Stabiele en Zorgeloze Websitehosting

Door continu te investeren in kennis en middelen kunnen wij onze klanten Veilige, Stabiele en Zorgeloze Websitehosting bieden. Ons Cloud Platform is daar een goed voorbeeld van. Door het virtualiseren van servers en deze te verspreiden over meerdere fysieke servers, creƫren we een veiligere en flexibelere infrastructuur. Daarbij streven wij altijd naar een goede en snelle bereikbaarheid van uw website, minimale downtime en maximale service.

Websitehosting volgens de wensen
van onze klanten

Hostmonster levert sinds 2004 websitehosting aan zowel overheidsinstellingen, middelgrote bedrijven als ZZP'ers. Door de jaren heen hebben wij ons meer en meer verdiept in onze doelgroep. Wij hebben vooral heel goed geluisterd naar wat onze klanten verwachten, willen en eisen. Door hier als hostingbedrijf telkens zo goed mogelijk op in te spelen, hebben wij een steeds nauwere band met onze klanten kunnen opbouwen. Zowel wij als onze klanten ervaren dit als een belangrijke basis voor een vruchtbare samenwerking. Bovendien willen wij ons hier graag mee onderscheiden van andere websitehosting-bedrijven, zodat wij u nu en in de toekomst, optimaal van dienst kunnen zijn met de websitehosting van Hostmonster.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Veilige dataopslag
  • 99,98% Uptime van uw websitehosting
  • Snelle en betrouwbare websitehosting
  • Support zowel telefonisch als per email
  • Hulp bij het installeren van uw website

Support en contact

Komt u er bij het kiezen van een websitehosting even niet uit, check dan de meest gestelde vragen op onze website. Heeft u vragen of weet u niet meer welke websitehosting u het beste kunt kiezen? Bel ons op +31 55 5400 522 of mail ons, wij helpen u graag verder. U kunt ons ook twitteren: @hostmonsternl.

 

 

social media

over hostmonster

Sinds 2004 een leverancier van veilige, stabiele en zorgeloze webhosting diensten!

 

Hostmonster biedt webhosting, domeinnaam registratie, reseller hosting, website oplossingen
en breed scala van diensten aan.

© 2004 - 2021 Hostmonster Europe. All rights reserved.